Norra Latin

3 november, 2017


Författare: Sara Bergmark Elfgren

För några år sedan läste jag Engelsforstrilogin. Sara Bergmark Elfgren har gett ut några barnböcker och podcasten de Dödas röster. Det sägs att det här är första delen i en ny serie med Stockholms skildringar i centrum.

Historien är delvis fiction Norra Latin är inte längre en skola utan ett kongresscentrum. I den här berättelsen är det en gymnasieskola med ett ansett estetiskt teaterprogram. Tamar och Clea står i centrum för historien som kretsar kring teater, magi och det övernaturliga. En riktigt intressant och spännande historia jag som gillar ungdomsböcker med inslag av övernaturligheter gillar den verkligen.

Tänker också att karaktären Tim och han och Cleas historia påminner en del om en av karaktärerna i Störst av allt

Inga kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *